Σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο σχολείο μας, παρουσία του Αντιδημάρχου Πύργου κ.Γιάννη Αργυρόπουλου και των Προέδρων των τοπικών διαμερισμάτων Σκουροχωρίου και Γρανιτσέϊκων, της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας και των μαθητών και των γονέων του σχολείου.

Ο ιερέας του Σκουροχωρίου, ο οποίος τέλεσε τον Αγιασμό μίλησε στους μαθητές ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου κ.Γιάννης Αργυρόπουλος.

Ο κ.Αργυρόπουλος αναφέρθηκε στο έργο που επιτελείται στο Σχολείο και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς  και για το νέο πρόγραμμα Erasmus + στο οποίο συμμετέχουν από φέτος με τη συμμετοχή της Σλοβενίας, της Ουγγαρίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας με τίτλο Cultural Festivals.

O κ.Αργυρόπουλος δεσμεύτηκε πως θα προσπαθήσει κι αυτός να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων του Σχολείου και μετέφερε σε όλους την αποφασιστικότητα της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πύργου και του Δημάρχου κ.Τάκη Αντωνακόπουλου να καταγραφούν, να ιεραρχηθούν και να επιλυθούν όλα τα προβλήματα των σχολείων.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ευχαρίστησαν τον Αντιδήμαρχο Πύργου και όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε υγεία για όλους τους φορείς της εκπαιδευτικής διαδικασίας και καλή πρόοδο όλων των μαθητών του Σχολείου.